Testa Karaoke!

 

Vill du testa dina sångkunskaper? Välkommen till oss att sjunga in din egna favoritlåt. Vi har karaoke utrustning för ändamålet. Mejla dina önskemål på låtar så kollar vi upp att vi har den, annars ser vi till att skaffa fram den.

Gör nåt kul på svensexan/möhippan och överaska den blivande med en inspelning i studion. Garanterat en kul stund i studion och mycket uppskattat på bröllpsfesten eller på företagseventet.

Tips till arrangörer av möhippa och svensexa

När ni planerar möhippan eller svensexan kan det vara bra att tänka på några saker.
— Det kan vara bra att blanda aktiviteter så att allt inte faller om det råkar regna.
— Om ni väljer en populär lördag så är det bra att boka i god tid på alla ställen ni skall till, helst en månad eller tidigare om ni vill vara säkra på att få en populär tid. Om ni är sent ute kan det fortfarande fungera — det kan finnas avbokningar dit ni vill komma.
— Planera gärna in lite extra tid mellan aktiviteterna så hinner ni som anordnare också njuta. Annars är risken att ni bara stressar och tittar på klockan.
— CD-inspelningen ni gör hos oss har inget kopieringsskydd, så varför inte kopiera skivan och sälja på bröllopet? Vinsten kan gå till brudparets bröllopsresa.

 

Inomhusgokart

Vi ligger vägg i vägg med inomhusgokarthallen, därför är en perfekt svensexa/Möhippa att först köra ett riktigt gokartrace för att sen kliva in i studion för lite karaoke. Givetvis ett perfekt arrangemang för företags eventen.

 
 


Paketpriser


Karaoke 2000 kr
Ni bestämmer en låt eller två, ett tips är att söka på youtube eller spotify efter karaokeversioner, sök på låt eller artist och skriv karaoke efter. Finns även en lista i studion med massor av låtar att välja från.Meddela mig om låtval så förbereder jag med text och teknik. Ni behöver bara ägna er åt att sjunga och ha roligt. Det är tillåtet att dricka alkohol i studion under ansvar. Det tar 1-1,5 timme att sjunga in en eller två låtar som man sedan får med sig på en cd-skiva. Ta gärna med ett usbminne för extra backup, frivilligt. Vill man kosta på det hela lite extra kan jag rigga upp 1-3 kameror i sångbåset och ute i kontrollrumet som sedan redigeras tillsamans med den färdiga sånginspelningen till en färdig video. Kostnad 1500 kr och levereas via dropbox när redigering är klar. />