Vad kan vi erbjuda?

I dag finns det ju "studios" i var mans hem i och med datorns snabba utveckling, det är bra för det höjer kreativiteten hos musikern i dig. Det är enklare i dag att komponera sin musik och spela in den hemma i sovrummet. Dock är det ju svårt om man vill ha en riktigt trummis i stället för att spela in trummorna via ett midikeyboard. Där kommer vi in bilden. Då jag själv, Jörgen är trummis med 32 års erfarenhet har jag specialiserat mig lite extra på just inspelning av trummor. I studio Luey kan man spela in både analogt och digitalt, vikten ligger dock på den digitala tekniken då den ger betydligt mer möjligheter. I studion finns ett väl påkostat digitalt trumset av märket Hart Dynamics 6.4 Hjärnan är Rolands TDW-20 . Snabbt förklartat består kitet av 4 puckor, virvel, kick, hi-hat och 5 cymbaler. I TDW-20 finns 100 drumkit att använda sig av. Sen finns ju givetvis den fantastiska pluggen Superior drummer 2.0.

Tycker man att det är läskigt att spela på digitala trummor (en vanesak) så kan man i stället välja det akustiska setet, Mapex deep forest. Funkar både som "riktiga" trummor eller som digitala då det sitter triggmickar på dom.

Sång

Kanske du bara behöver komma ner med din mix och ställa dig i vårt sångbås och sjunga; vi sköter tekniken och du sjunger. Här kan du ta i allt du kan utan att riskera att störa oförstående grannar. Vill du kräma på din Marshallstärkare till 11 för det rätta soundet så får den stå i sångbåset i stället.

Karaoke

Vill du testa dina sångkunskaper? Välkommen till oss att sjunga in din egna favoritlåt. Vi har karaoke utrustning för ändamålet. Mejla dina önskemål på låtar så kollar vi upp att vi har den, annars ser vi till att skaffa fram den.

Gör nåt kul på svensexan/möhippan och överaska den blivande med en inspelning i studion. Garanterat en kul stund i studion och mycket uppskattat på bröllpsfesten.

Inomhusgokart

Vi ligger vägg i vägg med inomhusgokarthallen, därför är en perfekt svensexa att först köra ett riktigt gokartrace för att sen kliva in i studion för lite karaoke. Givetvis ett perfekt arrangemang för företags eventen.

 
 


FEATURED PRODUCTSModern teknik i digital miljö


Kontrollrummet från ovan